Medi Ambient | Successos

Dotacions de Bombers remullen la zona de l’incendi al costat de Can Ruti

Un bomber en plena feina de remullar la vegetació cremada, aquest matí a Badlona. Foto: Bombers / lalocal

Tot i que finalment han estat 7 les hectàrees de vegetació que ha cremat el foc, el funcionament de l'hospital no es va veure afectat ni es va haver de fer cap evacuació.

La Local / ACN  | 04/07/2017 a les 15:39 0
 

Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat han remullat durant el matí i migdia d’aquest dimarts la zona afectada per l’incendi forestal que ha cremat aquest dilluns a la tarda al pocs metres de Can Ruti (Badalona), dins el terme de la Serralada de Marina.

Tot i que finalment han estat 7 les hectàrees de vegetació que ha cremat el foc, el funcionament de l’hospital no es va veure afectat ni es va haver de fer cap evacuació.

https://twitter.com/btvnoticies/status/881972034749726721

En les tasques d’extinció hi van arribar a treballar 23 dotacions de Bombers, 6 de les quals aèries. El foc es va donar per controlat aquest dilluns al vespre, tot i que encara no estava plenament extingit a primera hora d’aquest matí.

A banda de les unitats de Bombers han actuat al lloc dels fets tres dotacions d’Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), quatre dels Mossos d’Esquadra, tres dels Agents Rurals i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

 

 

La Local / ACN