Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Agrupació Artística del Casal estrena junta

L’Agrupació Artística del Casal estrena president, l’Enric Monreal, i composició dela junta però segueix apostant per fer tot tipus de teatre, i pels seus tallers infantils.

La majoria dels anteriors integrants de la junta han hagut de plegar en no poder dedicar-hi prou temps i perquè, tal com subratlla l’Enric, “feia molts anys que s’hi dedicaven”. La junta la integren, a més del nou president, l’Heribert Aixelà com a secretari, la Lídia Monreal com a tresorera, i en Roger Arjona com a vocal. Ara hi haurà alguns canvis en la línia de treball de l’entitat, diuen l’Enric i l’Heribert:

 

Ara per ara, l’Agrupació compta amb una quinzena d’integrants, encara que algunes persones van i venen, explica l’Enric:

 

L’Agrupació és una de les entitats veteranes de Tiana: han fet 30 anys en plena forma, sempre deixant una empremta, una manera de fer:

 

El que sí que es mantindrà, i és molt de l’Agrupació, assegura l’Heribert, són els recitals de poesia que es venen fent els darrers anys:

 

Un altre dels grans segells identificatius de l’Agrupació són els tallers de teatre per a infants i joves. Conscient de la importància que segueixin endavant, la nova junta en reafirma el compromís. Ara per ara, el taller “funciona i està ple” diuen l’Enric i l’Heribert, visiblement satisfets.

 

Ara per ara, l’entitat teatral està “cuinant” dues peces: d’una banda, “Oleana”, obra de dos personatges i petit format, que dirigeix l’Enric. D’altra banda, l’Agrupació també prepara “8 dones”, dirigida per Àngel Vila. S’estrenaran, respectivament, el gener i el març.