Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Turull: “L’Operació Catalunya és una barreja d’El Padrino i de Torrente”

Jordi Turull, portaveu parlamentari de Junts pel Sí, ha advertit de la guerra bruta que, segons ha dit, està exercint l’Estat espanyol contra el procés independentista. Una forma de fer que el diputat del PDCat no ha dubtat en qualificar de “cutre” posant un exemple molt gràfic:

 

Turull també ha posat alguns exemples del que ja ha passat en aquest sentit: informes falsos inventats per l’Estat espanyol, una policia política “que intenta treure els draps bruts personals de polítics”, enquestes “tendencioses” o titulars que intenten magnificar petites diferències, ha enumerat.

Turull ha participat com a ponent central a la presentació del PDCat a Tiana, que s’ha fet aquest dimarts al Casal.

 

La filtració de les opinions de Bonvehí “fa mal”

Turull ha admès que els “va fer mal” la recent filtració de les declaracions del diputat del PDCat David Bonvehí , que van causar fortes tensions entre el PDCat i Esquerra:

 

El portaveu de Junts pel Sí, malgrat tot, ha dit que “és normal” que hi hagi “discrepàncies” entre tots dos socis “perquè són dos partits diferents”.

 

Rajoy com a testimoni al judici de la Gürtel

Malgrat que, finalment, el president del Govern espanyol Mariano Rajoy haurà de declarar com a testimoni al judici pel cas Gürtel, Turull segueix pensant que no tothom és igual davant de la llei “de cap de les maneres”

 

Jordi Turull creu que amb la compareixença de Rajoy al judici de la Gürtel no és busca res més que “una mica d’espectacle i de notorietat”.

El portaveu parlamentari ha demanat que s’aturi la judicialització de la política en general i del procés independentista en particular que, segons ell, està fent el PP:

 

Jordi Turull ha exhortat la gent a crear “un tsunami democràtic” en favor del referèndum i a “guanyar aquesta batalla desbordant-nos democràticament” ha dit.