Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament de Tiana, present a la reunió en suport al referèndum

Els alcaldes catalans van estar convocats aquest proper dissabte 1 de juliol per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), a un acte que s’ha fet al paranimf de la Universitat de Barcelona, per expressar el seu suport institucional al referèndum de l’1 d’octubre. L’Ajuntament de Tiana també hi ha anat: hi ha assistit Ricard Fabra, primer tinent d’alcalde i responsable de l’Àrea de Transició Nacional. Ell mateix ha explicat a La Local què hi van fer:

 

I és que, com se sap, el Govern català iniciarà el 4 de juliol una campanya institucional per explicar les garanties jurídiques sobre les quals pretén sustentar el referèndum independentista de l’1 d’octubre malgrat el previsible veto del Tribunal Constitucional. Carles Puigdemont presidirà aquell dia un acte de reivindicació sobiranista i la Generalitat engegarà la web divulgativa www.garanties.cat.

Ricard Fabra va anar a la reunió com a coordinador de l’Àrea de Transició Nacional, no com a alcalde en funcions. Veu “natural” que l’alcaldessa, Ester Pujol (PSC), hagi delegat en ell la representació a la reunió de dissabte:

 

El coordinador de l’Àrea de Transició Nacional creu que, en cas que es celebri, el referèndum del 1 d’octubre s’ha de poder votar als mateixos 5 col.legis electorals que s’habiliten en altres eleccions a Tiana.