Medi Ambient

Reaprofitar material de casa per fer-ne joies

Elements usats que trobem per casa, com una ampolla de plàstic, han estat la base del taller de bijuteria / martalopez

Tornen els taller de reciclatge de Medi Ambient a Can Baratau. Enguany hi ha dues novetats: els tallers es faran cada 15 dies i, ara, per fer-ne la inscripció no caldrà moure’s de casa.

Marta  López | 26/01/2018 a les 13:00 0
 

La iniciativa “Millor que nou, repara’t” torna aquest 2018 a la Biblioteca Can Baratau amb nous tallers i cursos per aprendre a reaprofitar materials reciclats. Aquest dimecres ha estat el torn del taller de bijuteria, com sempre a càrrec d’una tallerista de Solidança. Ella, la Montse, explica com s’organitzen:

 

Les participants al taller han après a fer polseres, arracades i penjolls amb materials que tothom pot trobar per casa. Un tros de tela o drap que ja no utilitzes, taps de suro, càpsules buides de cafè de màquina… amb una mica d’imaginació, qualsevol cosa pot acabar essent una joia. A més a més, totes les assistents al taller eren repetidores: ja havien anat a d’altres tallers organitzats per la regidoria de Medi Ambient, com el de restauració de mobles o el de costura creativa.

Enguany hi ha dues novetats, però, respecte als tallers de l’any passat. La primera és la freqüència amb que es faran. La Laura Martínez, de la regidoria de Medi Ambient, explica que ara es faran quinzenalment en comptes de setmanalment:

 

La segona novetat és el mètode d’inscripció. Fins ara s’havia d’anar fins a la biblioteca. Ara, per inscriure’s als propers tallers no caldrà moure’s de casa:

 

Les dues properes sessions ja tenen data. La Laura ens les explica:

 

Per tant, la propera cita amb el Repara’Tiana serà el 14 de febrer també a Can Baratau.

Marta López
Marta  López