Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els infants guanyadors del repte Salut Kids reben els seus premis

Tots ells han superat el repte: els infants guanyadors del repte Salut Kids han rebut els seus premis aquest dimarts, a l’escola Lola Anglada. Els hi han lliurat uns companys ben especials: els nens i nenes del Consell d’Infants de la vila, que també han participat en aquesta forma de fomentar els hàbits saludables i actius entre els infants de Tiana.

Cada vegada que els i les particpants han fet, per exemple, algun tipus d’exercici físic durant els darrers dos mesos, han traspassat els punts aconseghuits amb aquest a la plataforma del Repte Esportainitza’t. La Carolina, una d’aquestes nenes, ha estat una de les primeres en aconseguir acumular 350 punts. Per això va entrar al sorteig que li ha permès guanyar un dels premis principals: un patinet. Ella mateixa ho explica:

 

La Nuna i l’Adrià, dos dels integrants del Consell d’Infants de Tiana, tenen molt clar que el repte era l’excusa per fer que els seus companys i companyes caminin, facin esport o vagin en patinet. Qualsevol cosa per tal de fer exercici és positiva, creuen:

 

En total, es crearan 4 reptes, que estaran vinculats a una sèrie de valors. Aquest ha estat el primer.