Animals

ABAM i APROPA’T organitzen l’onzena edició del seu concert benèfic

/ martalopez

La Sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat tornarà a ser l’escenari de les actuacions musicals que animaran la trobada.

Marta  López | 30/11/2018 a les 12:09 0
 

Les protectores d’animals de Montgat i Tiana, ABAM i APROPA’T, organitzen aquest dissabte 1 de desembre a les nou de la nit la onzena edició del seu concert benèfic. L’objectiu és recaptar fons per ambdues protectores i els seus animals.

La Sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat tornarà a ser l’escenari de les actuacions musicals que animaran la trobada. Enguany, hi participen Duodance, Jordi Sandalinas, Ana Sánchez, Lucas Amazonas, Kimberly Cartagena, Andrea Beardo i Víctor Boada. En Xavi Martorell, un dels voluntaris, anima a tothom a venir:

 

L’entrada és gratuïta i hi haurà servei de bar per beure o menjar quelcom i aportar un granet de sorra per a les protectores. Tal com explica en Xavi Martorell, aquest concert benèfic és un pilar bàsic per al finançament d’ABAM i APROPA’T:

 

Paral·lelament al concert, tal com ha dit en Xavi, també elaboren un calendari solidari:

 

Per un preu de 8 euros es pot aconseguir a diferents punts de venta de Montgat i Tiana. A Tiana es ven al Mozartiana, al veterinari Maristany i a l’estanc Palmira.

Marta López
Marta  López