Animals

ABAM i APROPA’T organitzen una jornada de treball per reparar els danys causats pel temporal

Font: Facebook Abam i Apropa't. / martalopez

Les associacions han llençat una crida a través de les xarxes socials per aconseguir voluntaris que vagin a ajudar i/o aportin els materials necessaris per restaurar les instal·lacions.

Marta  López | 31/01/2020 a les 11:44 0
 

ABAM i APROPA’T, les protectores d’animals de Montgat i Tiana, han organitzat una jornada de treball el diumenge 2 de febrer per reparar els desperfectes causats pel temporal Gloria a les instal·lacions del refugi per a gossos que està situat a la Serralada de Marina. La convocatòria és a partir de les nou del matí.

Les associacions han llençat una crida a través de les xarxes socials per aconseguir voluntaris que vagin a ajudar i/o aportin els materials necessaris per restaurar les instal·lacions. El vent es va emportar més d’un sostre i va causar danys importants. Aquesta és la llista completa de materials:

Les protectores també necessiten ajuda econòmica per fer front a les despeses ocasionades pel vent i la pluja. És per això que han facilitat el seu número de compte a través del qual es pot fer un donatiu amb el concepte “Temporal Gloria”: ES72 2100-3831-74-0200020447.

Marta López
Marta  López