Montgat | Successos

Acte vandàlic a Montgat contra el cotxe de dues noies després que en sortissin amb estelades

El vidre d'una de les finestres del cotxe rebentat, és una de les destrosses que ha patit el vehicle / lalocal

En tornar, hores després d'haver-lo aparcat prop de l'estació de Montgat, les noies es van trobar les quatre rodes punxades, el vidre del copilot rebentat, els parabrises fets malbé i una nota escrita a mà.

Alèxia  Guilera | 22/09/2017 a les 13:52 0
 

El cotxe, estacionat a Montgat, de dues noies membres del Cau de Tiana (AEIG Roger de Flor), ha patit, aquest dijous mentre era aparcat, un seguit d’actes vandàlics després d’haver-ne sortit totes dues amb una estelada cadascuna.

En tornar al cotxe, hores després d’haver-lo aparcat prop de l’estació de Montgat, les noies es van trobar les quatre rodes del vehicle punxades, el vidre del copilot rebentat, els parabrises fets malbé i una nota, escrita a mà i en castellà, en què es feia referència a l’atac al vehicle i al referèndum, per acabar amb les frases: “Visca Catalunya!” i “Viva España!”.

DKRavFZX0AASAzn

Els fets han tingut lloc sobre 2/4 de 5 de la tarda, prop de l’estació de Renfe de Montgat, des d’on totes dues van anar en tren fins a la seu del TSJC, a Barcelona, per donar suport a les persones del Govern català detingudes dimecres.

Quan passades les 20h van tornar de Barcelona i van anar a agafar el cotxe, es van trobar amb la trencadissa i amb aquesta nota al cotxe:

nota actes vandàlics

Malgrat que les noies no volen fer declaracions ni que se sàpiguen públicament els seus noms, un portaveu del Cau ha explicat que sospiten que algú les va veure i es va esperar que marxessin per atacar el vehicle:

 

Les noies estan tranquil.les i han rebut molt de suport tant d’entitats com individualment de ciutadans i ciutadanes, ha explicat el portaveu. Però, òbviament, també senten ràbia pel que ha passat:

 

Des del Cau de Tiana han condemnat “absolutament” aquesta agressió i han subratllat que els combatran seguint educant els infants en l’antifeixisme i en la llibertat d’expressió, entre altres drets:

 

Aquest divendres al matí s’ha fet la denúncia dels fets.

Alèxia  Guilera