Montgat

L’Ajuntament de Montgat i Aigües de Barcelona signen un protocol per garantir aigua a qui no la pugui pagar

Signatura del conveni entre Montgat i Aigües de Barcelona. / annamolas

L’acord té l’objectiu de fixar el procediment per garantir el subministrament d’aigua en els casos d’impagament per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015.

La  Local | 26/07/2017 a les 14:50 0
 

Rosa Funtané, alcaldessa de Montgat, i Ignacio Escudero, director general d’Aigües de Barcelona, han signat avui el protocol per afrontar l’emergència en l’àmbit de la pobresa energètica. L’objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d’aigua a qui no el pugui pagar per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015.

D’acord amb la llei, el protocol estableix el procediment que cal seguir per garantir l’aigua a tothom qui ho necessita. Segons aquest document, Aigües de Barcelona haurà de sol·licitar un informe de valoració de la situació d’exclusió residencial als serveis socials de l’ajuntament. En el cas que els serveis socials indiquin que es tracta d’una persona o d’una unitat familiar vulnerable, segons ha informat Aigües de Barcelona, es garantirà el subministrament. Aquest protocol ja s’ha signat amb 14 consistoris metropolitans: Sant Adrià de Besòs, Begues, Esplugues, Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Climent, el Papiol, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles, Montcada i Reixac, Castelldefels, Viladecans, Sant Feliu i Sant Just.

Rosa Funtané, alcaldessa de Montgat, i Ignacio Escudero, director general d’Aigües de Barcelona, signant el conveni.

Rosa Funtané i Ignacio Escudero signant el conveni.

La  Local