VIDEO: Ajudant a riure

Una de les fotografies de l'exposició. / alexramis

La biblioteca Can Baratau ofereix una exposició fotogràfica de les actuacions de Pallasos Sense Fronteres a Jordània i el Líban. La mostra corre a càrrec de Mabsutins, els protagonistes d’un dels dos viatges

Àlex  Ramis | 14/05/2014 a les 11:21 0
 

Entrevista amb Oriol Liñán i Moisés Queralt de Mabsutins.

 

Mabsutins ha portat a Tiana l’exposició “La revolució del riure” de Pallassos Sense Fronteres. Aquest grup composat pel Moisés Queralt, el Christian Olivé, l’Oriol Liñán i l’Albert Grau ha fet diverses expedicions per portar rialles als més desafavorits. Del 2 al 17 de maig a la biblioteca Can Baratau i amb el suport de Serveis Socials del municipi qualsevol tianenc pot veure les actuacions que han fet a Jordània i la reacció dels nens que els van veure. Una mostra que, segons Moisés Queralt, alguns dels veïns de Tiana ja els hi demanaven des de fa molt temps.

 

La mostra també inclou fotografies d’una expedició que van fer uns companys de Pallassos Sense Fronteres al Líban. A més, Mabsutins també farà un espectacle a la Sala Albéniz el proper dissabte 17 de maig a les 18:00 on recrearan els shows de les seves expedicions. Una actuació que té com a objectiu recaptar fons pel seu proper viatge a Costa d’Ivori i que costarà només tres euros.

 

 

Àlex  Ramis
 
 

Participa