Política

Albert Sales: “Cadascú ha de defensar les seves posicions, però des del respecte”

El primer secretari del PSC de Tiana, Albert Sales. / martalopez

El primer secretari dels socialistes de Tiana ha volgut agrair públicament als grups municipals que van condemnar la pintada a la porta de casa de l'alcaldessa Ester Pujol.

Marta  López | 23/02/2018 a les 18:45 0
 

El primer secretari del PSC de Tiana, Albert Sales, ha volgut agrair públicament la condemna que han fet totes les forces polítiques municipals, excepte una, pel 155 que es va pintar a la porta d’entrada de la casa de l’alcaldessa, Ester Pujol:

 

Des dels socialistes de Tiana creuen que la violència té moltes formes i aquesta n’és una. Davant d’aquests fets, l’executiva municipal del partit argumenta que ells són una agrupació petita amb unes idees municipalistes i que, més enllà d’això, tot el que és àmbit nacional no entra dins de les seves competències. Per aquest motiu, no se’ls pot culpabilitzar de la manera que s’està fent dels fets de l’1 d’octubre, ni del 155, ni de que el seu partit sigui el culpable d’aquests fets.

Assegura que ells el que volen és garantir l’estabilitat i la convivència al municipi, més enllà d’aquest debat polític a àmbit nacional, i treballar pel poble. Sales explica que segueix a municipis maresmencs com Caldes d’Estrac, Premià de Mar o Arenys, on continuen governant partits independentistes amb no independentistes, i funcionen molt bé. Per aquest motiu, i vist que hi ha una moció per part d’ERC, Junts i la CUP a punt de sortir del forn, des del PSC de Tiana volen reclamar que retornin al municipalisme:

 

Sales assegura que els socialistes tenen la mà estesa cap aquests partits si volen treballar pel poble. També vol deixar clar que, des del respecte, entenen algunes de les reivindicacions d’aquests partits polítics, com l’alliberament dels Jordis, Junqueras i Forn, tot i que no estiguin d’acord amb el terme escollit per referir-se a ells:

 

La clau de tot això, pensa Sales, és que cadascú defensi les seves posicions però amb respecte, per impedir que tot això se’n vagi de mare.

Marta López
Marta  López