Política

Albert Sales: “Els socialistes hem de tornar a ser visibles, a Tiana”

El nou cap del PSC local, aquest divendres al centre de Tiana / Alexia Guilera

El 1r secretari i la seva nova executiva local del PSC volen explicar el seu projecte al carrer, i recuperar -i mantenir- "el diàleg i la cordialitat" amb totes les formacions polítiques de Tiana.

Alèxia  Guilera | 07/04/2017 a les 12:25 0
 

“Si vols canviar les coses, involucra’t” li va dir, un dia, un bon amic a l’Albert Sales. I el nou primer secretari del PSC de Tiana -escollit pel nou càrrec fa només un mes- va posar fil a l’agulla. Ell i la seva nova executiva de 9 persones s’han marcat un objectiu primordial: que els socialistes, a Tiana, tornin a ser visibles.

 

Sales creu que a aquesta manca de visibilitat del PSC al poble s’hi ha arribat, en bona part, perquè l’acumulació de càrrecs que tenia Ester Pujol -alcaldessa i primera secretària local- “és molta feina i necessites moltes hores”.

El primer secretari descarta, d’altra banda, que el baix entusiasme a Tiana per l’activitat del PSC tingui relació amb la forma de ser d’Ester Pujol:

 

A més de tornar a tenir visibilitat, Sales i la seva nova executiva es plantegen dos objectius més, que també consideren essencials: explicar el seu projecte al carrer, i recuperar -i mantenir- “el diàleg i la cordialitat” amb totes les formacions polítiques que tenen presència a Tiana.

 

Tot plegat ve a tomb pel fet que a Albert Sales li preocupa i desagrada que, ara mateix, hi ha un cert malestar entre determinades formacions polítiques del poble:

 

Un d’aquests grans temes de poble que hauria d’anar més enllà del color o tendència política és el tema dels refugiats, afirma Albert Sales. Per això creu que s’havia de queixar públicament, com va fer per les xarxes socials, perquè el PSC no fos convidat oficialment al gran acte sobre refugiats que es va fer el passat 24 de març, organitzat per Junts per Tiana i diverses entitats del poble.

Els de les persones refugiades és un tema que l’inquieta personalment i políticament, afirma. I és que si una cosa defineix el nou primer secretari socialista és que se sent “molt d’esquerres, i ecologista”, afegeix. També té molt clara la seva posició respecte al procés independentista:

 

Sales afirma que està “molt content” amb la seva nova executiva. Se sent molt acompanyat per ells i elles “sobretot perquè han estat els qui m’han transmès la il.lusió per anar endavant”. Malgrat tot, encara té un però:

 

Poden escoltar l’entrevista sencera en aquesta mateixa notícia.

Alèxia  Guilera