Eleccions municipals 2015 | Partits

Àlex Rosa: “Hi hagut confluència per ocupar el poder però en cap cas per buscar un programa assertiu per Tiana”

/ Berta Martinez

El número u de la llista creu que “cadascú és responsable de les seves decisions”. Rosa considera que si ERC ha pactat amb el PSC és per evitar les polítiques neoliberals que proposa CiU.

Berta  Martínez Bordes | 12/06/2015 a les 13:18 0
 

Els partits que volien formar un pacte sobiranista, CiU, Junts i la CUP, finalment formaran part de l’oposició junt amb el PP. El número u de la CUP, Àlex Rosa, creu que “el pacte sobiranista no ha estat possible perquè no hi hagut massa esma de treball”. El de la CUP assegura que només hi hagut “punts de confluència pel poder”.

 

El líder de la CUP creu que ERC, CiU i Junts no han fet una aposta clara més enllà de l’independentisme. Recorda que van proposar una reunió per treballar aspectes que preocupen a Tiana i que, finalment, no es va fer.

Respecte la decisió d’Esquerra Republicana de pactar amb el PSC, Rosa considera que “cadascú és responsable de les seves decisions” i ha de “respondre lo millor possible a les voluntats dels i de les votants”.

 

Sobre el pacte ERC amb el PSC creu que és aviat fer valoracions. Deixaran els 100 dies de marge per fer les valoracions.

La futura alcaldessa ha comentat que valorarà la proposta de la CUP sobre la remunicipalització. Rosa diu que no faran una oposició de pals a les rodes, col·laboraran en tot allò que sigui beneficiós pel poble.

La CUP va treure un regidor a les eleccions del 24 de maig. La formació entrarà al consistori, per primera vegada, com a oposició. En el ple de Constitució han decidit votar en blanc.

 

 

Berta  Martínez Bordes
 
 

Participa