Agricultura | Empresa | Menjar i beure

Alta Alella es ven la marca Privat, de cava ecològic

Vinyes del celler Alta Alella, entre Tiana i Alella. / lalocal

El celler, reconegut internacionalment, continuarà elaborant tota la seva gamma de vins sota la marca Alta Alella, mentre que tots els caves adoptaran la de Mirgin

La  Local | 30/03/2017 a les 13:13 0
 

El celler tianenc Alta Alella ha venut la seva marca de cava ecològic Privat al Grup Peralada per centrar-se, així, en l’elaboració de vins i caves de territori. D’aquesta manera, Peralada passarà a gestionar tots els acords comercials prèviament establerts amb la marca Privat al nord d’Europa on el seu mercat s’ha ampliat molt.

 

Amb aquesta operació, Alta Alella cedeix la societat Celler Privat SL, al costat d’un estoc d’ampolles estàndard de cava ecològic en procés de criança al Grup Peralada. El celler, reconegut internacionalment, continuarà elaborant tota la seva gamma de vins sota la marca Alta Alella, mentre que tots els caves adoptaran la de Mirgin, segons van informar ahir en un comunicat. D’aquesta manera explica perquè es pren aquesta decisió el propietari de les caves Josep Maria Pujol-Busquets

 

La família Pujol-Busquets Guillén, propietària d’Alta Alella, vol reduir la producció del celler per centrar-se en l’elaboració de vins i caves de territori. “La venda de Privat suposa per Alta Alella una oportunitat per seguir centrats en el raïm propi, el terrer i la família“, destaca Josep Maria Pujol-Busquets.  I és que, a curt termini, la família vol que tots els seus caves surtin al mercat com a gran reserva, amb una criança mínima de trenta mesos. La venta de Privat va per aquí per no perdre el “concepte”

 

Alta Alella és el projecte familiar de Josep Maria Pujol-Busquets, la seva dona, Cristina Guillén, i les seves filles, Mireia i Georgina. El 1991 van plantar les primeres vinyes i ara disposen de més de 25 hectàrees ecològiques al celler, ubicat entre Tiana i Alella.

La  Local