Empresa

Alta Alella torna a triomfar, aquesta vegada a l’International Wine Challenge

/ sergiquevedo

El cava Privat s’ha endut el reconeixement al millor cava i al millor vi espumós estatal. El seu Dolç Mataró també està entre els premiats.

Sergi  Quevedo | 29/05/2015 a les 15:11 0
 

Un any més s’han celebrat els premis International Wine Challenge i una vegada més s’ha reconegut a la cava tianenca d’Alta Alella. Aquesta vegada, s’ha endut dos reconeixements per a dues de les seves varietats. Una és el Dolç Mataró 2011, que s’ha emportat la medalla de bronze al millor dolç. L’altre premi ha estat per al Cava Privat Laietà Gran Reserva 2010, que s’ha quedat la medalla d’or com a millor cava i millor escumós estatal. Un reconeixement que arriba en un bon moment i que demostra “la feina ben feta d’Alta Alella” segons explica el seu màxim responsable, Josep Maria Pujol Busquets.

 

La cava continua apostant per la qualitat i per el seu gran “buc insígnia” com és el cava Laietà. Tot i això el propietari del celler considera que estan fent una bona feina de proximitat: aquest segueix sent el seu gran objectiu. Però tot i guanyar premis internacionals, també volen guanyar-se el mercat més local.

 

Un nou guardó pel Dolç Mataró

El vi que també ha tingut reconeixement ha estat el Dolç Mataró. Aquesta varietat és una de les preferides pels consumidors i té un prestigi molt alt: un nou reconeixement que se suma als que ja han rebut en altres ocasions i que millora encara el cartell d’aquest vi a tots els nivells. Josep Maria Pujol Busquets:

 

Tot i estar “acostumats” als premis, el propietari de la cava considera que és un reconeixement merescut a una feina de “llarg recorregut”.

Sergi  Quevedo
 
 

Participa