Comerç | Cultura

Anaït, una nova oferta gastronòmica i cultural a Tiana

La guingueta del Parc de l'Antic Camp de Fubtol. / martalopez

El 14 d'agost es va inaugurar el nou projecte ubicat a la guingueta del Parc de l'Antic Camp de Futbol.

Marta  López | 04/09/2020 a les 11:58 0
 

La guingueta del Parc de l’Antic Camp de Futbol ha tornat a obrir durant aquest mes d’agost amb una nova oferta gastronòmica, l’Anaït. Un espai que, gràcies a la seva ubicació, no només s’ha pensat com un lloc on anar a prendre alguna cosa sinó també on gaudir de la cultura. En Miquel ho explica:

 

Des del primer moment tenien clar que aquest nou projecte tindria els dos vessants, gastronòmica i cultural, dos conceptes molt lligats a Tiana:

 

La inauguració va tenir lloc el 14 d’agost. En Miquel comenta que han tingut una molt bona rebuda:

 

L’arribada de l’Anaït ha coincidit amb un context de crisi sanitària que fa necessari tenir unes mesures de seguretat i higiene. Una crisi que ha deixat tocat al món de la cultura i que, de fet, va ser el motiu pel qual van decidir participar en la licitació de la concessió de la guingueta:

 

La carta, que recull tapes, hamburgueses, entrepans o arrossos, ha volgut aprofitar tot el que permet aquest espai per elaborar una oferta gastronòmica diversa:

 

En Miquel espera que els tianencs i tianenques vegin a l’Anaït com un restaurant més del municipi:

 

Pel que fa a l’àmbit cultural, els agradaria col·laborar amb les entitats del poble:

 

De moment, han començat a fer concerts durant el cap de setmana, els dissabtes a les nou de la nit i els diumenges a la una del migdia. Per l’escenari en petit format que hi ha instal·lat ja han passat artistes com David Ros, Clarisima Duo, Pau Riba o Son del Aire. Les pròximes cites seran aquest dissabte 5 de setembre, amb Tolo, i el diumenge 6, amb Jordi Belza.

Marta López
Marta  López