Cultura | D'acords

Anna Andreu deixa un pedaç d’ella mateixa a Tiana presentant el seu nou disc

L'Anna Andreu en plena acció. Foto: Guillem Francàs. / martalopez

La cantant, amb la seva guitarra i la companyia de Marina Arrufat, ha actuat al Parc del Dr. Mascaró

Guillem  Francàs | 28/03/2021 a les 16:51 0
 

El concert del cicle D’Acords del mes de març l’ha protagonitzat l’Anna Andreu, cantant i guitarrista que ha presentat el seu primer treball en solitari anomenat “Els Mals Costums”, publicat amb discogràfica Hidden Track Records, on explica algunes experiències personals.

El concert l’ha fet acompanyada de Marina Arrufat, que tocava la bateria i els teclats, i totes dues han format el duo dominant sota el sol del Parc del Dr. Mascaró. El disc compta amb vuit cançons de les quals s’expliquen vivències com a l’adolescència o el record d’un gos.

“Els Mals Costums” és el primer disc en solitari de l’Anna Andreu, i que com explica, la idea de començar a treballar en solitari va néixer després de fer una versió d’una cançó per la Louise Sansom, d’Anímic:

 

D’altra banda, explica que ha tingut la sort de poder fer bastants concerts últimament, però ha destacat la particularitat de tocar a l’aire lliure, que ha preferit interactuar més amb el públic:

 

Gràcies al bon dia que ha fet i a la proximitat que ha tingut la cantant amb el públic, explicant l’origen o detalls de les cançons, s’ha respirat un ambient pràcticament d’estiu i que ha fet que tothom gaudís molt del concert.

Guillem  Francàs