Futbol sala

Antonio Bravo: “Zarra no segueix com a entrenador perquè no el vol la plantilla”

Jordi Victor Zarraluki a la seva presentació / sergiquevedo

El coordinador del Futsal Tiana creu que ha fet el millor per l’entitat encara que ha estat una decisió duríssima. S’ha prescindit de la figura de Jordi Víctor Zarraluki perquè no “ha encaixat” amb el grup que ja tenien format.

Sergi  Quevedo | 22/06/2016 a les 20:23 0
 

Jordi Víctor Zarraluki no serà l’entrenador del Fustal Tiana la propera temporada. Així ho han decidit els jugadors. En una reunió mantinguda entre els integrants del primer equip, el cos tècnic i la directiva, es va posar al damunt de la taula la no continuïtat de l’entrenador per part dels membres del primer equip. Una decisió que ha estat acceptada per la directiva. Ho explica el mateix coordinador de l’entitat, Antonio Bravo

 

Els jugadors han estat la part fonamental de la decisió, ja que unes setmanes enrere el mateix Bravo reconeixia a aquest mitja que Zarra seria l’entrenador de la propera temporada. Després dels esdeveniments succeïts aquesta passada setmana no serà així. Tot al contrari, ja no és el responsable del primer equip del Futsal Tiana. Una decisió que ha estat, en paraules del coordinador: “duríssima”

 

Ara comença la feina de buscar el nou tècnic que es faci càrrec del conjunt i que accepti aquest projecte. Tot apunta que la propera setmana ja podria estar el nom al damunt de la taula. Tot i això des de l’entitat no es quedaran de braços creuats pel que respecta l’equip. Aquesta setmana ja hi ha hagut una reunió en que des de l’entitat s’ha volgut deixar molt clar que si han pres la decisió de no contar amb Jordi Víctor Zarraluki també tindrà conseqüències amb ells, ja que els demanaran molt més compromís i que no es tornin a repetir actuacions com les d’aquesta temporada. Antonio Bravo

 

Jordi Víctor Zarraluki i Víctor Blaya ja no estan al capdavant del primer equip i ara es comença a buscar substitut. Tot apunta que serà algun entrenador de la casa, però de moment no hi ha cap confirmació oficial.

Sergi  Quevedo
 
 

Participa