Ensenyament

Aprendre la realitat amb jocs

Oriol Ripoll exposant, aquest dimecres, davant d'una Sala d'Exposicions plena / sergiquevedo

Oriol Ripoll ha explicat a una sala molt plena com els jocs i l’educació poden anar de la mà. Ja sigui jocs tradicionals o videojocs, tots marquen unes pautes de futur.

Sergi  Quevedo | 11/05/2017 a les 9:50 0
 

Us agrada el Monopoly, el Cluedo, el Pictionari? O sou més del Trivial? Doncs això vol dir que sou d’una manera o d’una altra. Aquesta actitud també és la que tenen els estudiants. Aprendre a partir del joc o a partir del que diuen els altres: és el gran objectiu que Oriol Ripoll, professor de creació de jocs, ha volgut explicar a les III Jornades d’Educació que s’estan celebrant aquesta setmana a Tiana i Montgat. Ripoll considera que s’ha divertit molt:

 

oriol ripoll

Ell, com a professor, i davant d’un públic composat també per docents, ha entès que les coses es podien fer millor o d’una altra manera en matèria d’Educació. Un plantejament que ha arribat als assistents perquè, segons ell, parlen el mateix idioma:

 

Les jornades s’acaben a Tiana

La xerrada d’aquest dimecres ha posat el punt i final de les Jornades a Tiana, però no a Montgat on encara n’hi haurà una aquest dijous. La cap de l’Àrea municipal d’Educació de Tiana, Marta Guàrdia, en fa una valoració molt positiva:

 

L’assistència de públic, que era una de les preocupacions que es tenia des de la Regidoria, ha estat excel·lent. Guàrdia creu que, fins i tot, molt més alta de l’esperada en un principi:

 

Amb aquestes jornades es demostra de nou la col·laboració entre els dos municipis en un tema com l’educació, on sempre han anat molt de la mà.

Sergi  Quevedo