Ensenyament

Aprendre la realitat amb jocs

Oriol Ripoll exposant, aquest dimecres, davant d'una Sala d'Exposicions plena / sergiquevedo

Oriol Ripoll ha explicat a una sala molt plena com els jocs i l’educació poden anar de la mà. Ja sigui jocs tradicionals o videojocs, tots marquen unes pautes de futur.

Sergi  Quevedo | 11/05/2017 a les 9:50 0
 

Us agrada el Monopoly, el Cluedo, el Pictionari? O sou més del Trivial? Doncs això vol dir que sou d’una manera o d’una altra. Aquesta actitud també és la que tenen els estudiants. Aprendre a partir del joc o a partir del que diuen els altres: és el gran objectiu que Oriol Ripoll, professor de creació de jocs, ha volgut explicar a les III Jornades d’Educació que s’estan celebrant aquesta setmana a Tiana i Montgat. Ripoll considera que s’ha divertit molt:

 

oriol ripoll

Ell, com a professor, i davant d’un públic composat també per docents, ha entès que les coses es podien fer millor o d’una altra manera en matèria d’Educació. Un plantejament que ha arribat als assistents perquè, segons ell, parlen el mateix idioma:

 

Les jornades s’acaben a Tiana

La xerrada d’aquest dimecres ha posat el punt i final de les Jornades a Tiana, però no a Montgat on encara n’hi haurà una aquest dijous. La cap de l’Àrea municipal d’Educació de Tiana, Marta Guàrdia, en fa una valoració molt positiva:

 

L’assistència de públic, que era una de les preocupacions que es tenia des de la Regidoria, ha estat excel·lent. Guàrdia creu que, fins i tot, molt més alta de l’esperada en un principi:

 

Amb aquestes jornades es demostra de nou la col·laboració entre els dos municipis en un tema com l’educació, on sempre han anat molt de la mà.

Creative Commons License
Sergi  Quevedo