Urbanisme

Aprovada per unanimitat la proposta d’acord pel desenvolupament i execució del pla parcial dels Vessants II

Terrenys dels Vessants 2 on es volen fer els habitatges socials. / Alexia Guilera

Les propostes acordades són les mateixes que l’equip de govern havia proposat de paraula a la reunió amb el veïnat de la zona de Can Besora, aquest cop, però, posades per escrit, per tal que en quedi constància.

Marta  López | 04/07/2018 a les 13:06 0
 

Els grups municipals del PDeCat-DC, Junts per Tiana, CUP i ERC van presentar a última hora una proposta d’acord al ple d’aquest dimarts per deixar constància del compromís que tenen tots els partits polítics pel desenvolupament i execució del pla parcial dels Vessants II.

La proposta va ser aprovada per tots els grups municipals i en els parlaments de cada un d’ells es va recalcar de manera positiva com s’havia arribat a un consens, no només entre tots els partits polítics sinó també amb el veïnat de la zona. Escoltem, en aquest ordre, al portaveu de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra; al portaveu de la CUP, Àlex Rosa; al portaveu del PP, Diego Parra; al regidor d’ERC, Ricard Fabra i a la regidora d’Urbanisme, Núria Garcia:

 

 

 

 

 

Salvatierra va aprofitar per recordar que no s’hauria arribat fins aquest punt si en el seu moment no s’hagués aprovat la modificació del pla parcial. Garcia va respondre al portaveu de Junts dient que fins i tot en moments de consens com aquest, hi havia partits que seguien posant traves.

En el mateix ple, també es va aprovar per unanimitat la composició social i tècnica del Consell Assessor d’Urbanisme. Per això, alguns dels regidors van voler donar la seva opinió sobre aquest ens, que serà l’encarregat de tractar temes com el dels Vessants II. El portaveu de Junts va recalcar la necessitat d’empoderar-lo:

 

En aquesta línia, el regidor de la CUP també va posar èmfasi en donar més suport a iniciatives com aquestes que fan més rica la democràcia deliberativa:

 

Per la seva banda, el regidor del PP va dir que el Consell Assessor haurà de ser dinàmic:

 

Per últim, la regidora d’Urbanisme va explicar que a la reunió que van mantenir amb el veïnat de la zona, el passat 14 de juny, ja van donar el compromís de l’equip de govern de mantenir informats als veïns i veïnes sobre l’evolució del projecte:

 

Les propostes acordades són les mateixes que l’equip de govern havia proposat de paraula al veïnat de la zona de Can Besora en la mencionada reunió, aquest cop, però, posades per escrit, per tal que en quedi constància.

Marta López
Marta  López