Medi Ambient

Arreglar la roba és un bon sistema de reutilitzar-la

/ sergiquevedo

Trucs per arreglar roba que ja no fem servir o per transformar-la en un altre tipus ha estat el que ens han ensenyat a la Biblioteca de Can Baratau aquest dimecres a la tarda.

Sergi  Quevedo | 11/10/2017 a les 18:10 0
 

Roba, un element que tenim a casa i que quan no ens serveix o es trenca la llencem. Des de la Regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tiana amb aquests tallers que ja està organitzant vol donar un segon us a aquesta roba. És per això que aquest dimecres a la tarda hi ha hagut una nova oportunitat per a fer-ho. Si fa una setmana era de bicicletes, aquesta setmana ha estat el moment de la roba.

 

Arreglar aquests objectes que abans ens desfèiem d’ells ha estat una pràctica molt habitual, sobretot en els temps de crisi. Per això des de la Regidoria s’ha volgut seguir promovent aquesta pràctica de recuperar objectes en desús. Aquesta vegada ha tocat a la roba. La mateixa tallerista, la Mari Carmen, ens explicava quina era la idea d’aquest taller.

 

Des de la crisi la roba ja no es llença tant com abans. Això es nota i ara la gent li busca una segona vida. Per això creu que és molt important donar-li

 

Una idea que us dóna la Mari Carmen es fer servir uns vells texans per poder fer-ne d’ells una bossa. Senzill i pràctic

 

Aquests tallers continuaran la propera setmana amb un específic per reaprofitar mobles. Es tancarà d’aquí a 15 dies amb un de reparació de petits electrodomèstics

Sergi  Quevedo