Esports | Gent gran

Arriba a l’abril la iniciativa “Matins actius”, activitats esportives pensades per a la gent gran

Zona d'entrenament del Parc Can Puigcarbó, un dels espais que formaran part d'aquesta iniciativa. / martalopez

Les activitats que hi ha programades de dilluns a divendres inclouen gimnàstica de manteniment al Parc de Can Puigcarbó, dinamitzat per Duet Sports, petanca i passejades saludables.

Marta  López | 30/03/2021 a les 11:09 0
 

L’Ajuntament de Tiana i la Llar de Persones Grans estrenaran després de Setmana Santa la iniciativa “Matins actius”, un seguit d’activitats esportives gratuïtes pensades per a la gent gran de Tiana. El regidor d’Esports, Albert Sales, ho explica:

 

En Frederic Coromines, president de la Llar de Persones Grans, explica les activitats que hi ha programades de dilluns a divendres, que inclouen gimnàstica de manteniment al Parc de Can Puigcarbó, dinamitzat per Duet Sports, petanca i passejades saludables:

 

Sales puntualitza que aquestes activitats estan pensades per a tothom i no només per als socis i sòcies de la Llar de Persones Grans:

 

En Frederic afegeix que, a part de les activitats a l’aire lliure, la mateixa llar comptarà amb una sala de fitness equipada amb diferents màquines. En aquest cas, sí que es requerirà ser soci o sòcia:

 

Totes les activitats, tant a l’exterior com a l’interior, tenen aforament limitat i cal inscriure’s prèviament per a participar.

Marta López
Marta  López