Cultura | Festa Major

Arriba el “Tornasons”, un concurs amb en Moi Queralt i els Bandabòlit

Els Bandabòlit, en una actuació a Tiana / Alexia Guilera

Es fa aquest diumenge de Festa Major, a partir de les 19h a Can Riera, i hi podrà participar qui ho vulgui. Per participar al Tornasons cal inscriure's al web de l'Ajuntament.

Alèxia  Guilera | 15/09/2017 a les 16:01 0
 

Tiana estrena concurs de preguntes i respostes: és el “Tornasons”, un concurs 100% tianenc que gira entorn la música. L’organitzen els Bandabòlit aquest diumenge de Festa Major, a partir de les 19h a Can Riera, i hi podrà participar qui ho vulgui. El presentador del concurs no podia ser ningú més que el polifacètic Moi Queralt. El músic Pau Josa, un dels creadors del “Tornasons” i membre dels Bandabòlit, ens en parla:

 

Els Bandabòlit, que també són els organitzadors del cicle de músiques D’Acords segueixen, així, desmarcant-se del model clàssic de banda, que s’aprèn uns temes i surt al carrer a tocar-los:

 

Per participar al Tornasons cal inscriure’s al web de l’Ajuntament.

Una tarda de Festa Major farcida d’activitats

La tarda del 17 de setembre -aquest any, diumenge- serà la continuació, com cada any, de la part més tradicional de la Festa Major, al centre de la vila. I és que el dia començarà ben d’hora, a les 8h, amb les matinades. Seguirà amb les 12 hores de puntes de coixí i Lu Nostru (cercavila, ball de gegants, sardanes i ball de punts) a la Plaça de la Vila.

La mateixa tarda, just abans del Tornasons, es farà la plena de Festa Major, a les 17.30h a la Sala Albéniz. El punt i final el posen, aquella mateixa nit a les 21.30h, el pícnic a la Petanca i el castell de focs.

Alèxia  Guilera