Entitats

Arriba la sisena edició del Festival Solidari

"Asado" solidari organitzat també per Tiana Solidària al Casal, el 2016 / Alexia Guilera

Es celebrarà aquest dissabte 27 d’octubre, al Casal de Tiana. Començarà a les cinc de la tarda i durarà fins ben entrada la nit. Com sempre, l’entrada no es paga amb diners, sinó amb aliments.

Marta  López | 26/10/2018 a les 14:15 0
 

Des de fa sis anys, a finals d’octubre, té lloc el Festival Solidari, organitzat per l’entitat Tiana Solidària. És un dels grans actes que organitzen al llarg de l’any, juntament amb la plena solidària i la Setmana Solidària.

Enguany, la sisena edició es celebrarà aquest dissabte 27 d’octubre, al Casal de Tiana. Començarà a les cinc de la tarda i durarà fins ben entrada la nit. Com sempre, l’entrada no es paga amb diners, sinó amb aliments. L’objectiu de l’esdeveniment és recollir aliments pel Banc d’Aliments de Tiana, que ajuda al voltant de 40-50 famílies. Aquest any demanen 3 quilos per entrada. La Yeho Gel enumera els aliments que es poden donar:

 

Des de Tiana Solidària, diu la Yeho, tenen bones expectatives:

 

Aquest dissabte la música serà l’eix conductor del festival, on hi col·laboraran tant entitats del poble com artistes convidats. La Yeho explica quins són:

 

També aprofitaran el festival per recaptar col·laboradors que es vulguin apuntar a la llista de padrins, encarregats dels regals de Nadal.

Marta López
Marta  López