Comerç

Arriba a Tiana la primera agència de comunicació del poble

El Dídac Atzet, al seu nou despatx del carrer Marquès de Monistrol. / Alexia Guilera

En Dídac Atzet, el seu titular, ha organitzat un acte de presentació aquest divendres a les 8 del vespre a la Plaça de la Vila, carregat d’efectes visuals, so, llum i pirotècnia. Tindrà a un mestre de cerimònies molt especial: el Mag Lari.

Marta  López | 16/02/2018 a les 10:01 0
 

En Dídac Atzet, tianenc de tota la vida, acabna d’obrir una agència de comunicació al seu poble, la primera que hi ha a Tiana. El local és al carrer Marquès de Monistrol,6, on ha obert una agència de comunicació, premsa i produccions audiovisuals del poble, anomenada Pantera Rosa Produzione. Ell mateix ens en parla:

 

En Dídac ha estudiat Comunicació Audiovisual i Periodisme. Els seus inicis van ser a Ràdio Tiana, on va estar-hi gairebé 15 anys. És autònom i des que va acabar la carrera ha estat treballant a diversos mitjans de comunicació. Fa 10 anys va començar una agència de comunicació amb seu al despatx de casa seva, des d’on oferia els seus serveis de representació a artistes, plans de comunicació i assessorament. Ha treballat per noms i marques tan coneguts com el Mag Lari, l’ex entrenadora de natació sincronitzada Anna Tarrés, per Port Aventura o pel Cirque du Soleil.

Des de Tiana, continuarà fent el mateix que feia des del despatx de casa seva però amb un factor més: la proximitat. En Dídac ha escollit Tiana amb l’objectiu d’oferir un servei al poble que encara no tenia:

 

Aquest servei d’organització d’actes, esdeveniments i festes serà el tronc central de l’activitat de Pantera Rosa Produzione a Tiana. L’empresa oferirà diferents paquets tot inclòs per poder-te muntar la teva pròpia festa: pacs de so, llum, globus, confetti… També oferirà el servei de contractació d’artistes de tota mena, localització i lloguer d’espais per fer les teves celebracions o, fins i tot, podrà crear espectacles pirotècnics personalitzats.

Per aquest motiu, coincidint amb la inauguració que fa del nou espai aquest divendres 16 de febrer, en Dídac ha organitzat un acte de presentació a les 8 del vespre a la Plaça de la Vila carregat d’efectes visuals, so, llum i pirotècnia. Tindrà a un mestre de cerimònies molt especial: el Mag Lari. Amb aquesta inauguració, no només es donarà a conèixer sinó que també demostrarà quin tipus d’actes pot arribar a organitzar.

Marta López
Marta  López