Cultura | Viure a Tiana

Arriben a Tiana les Gastrorucades

En Carles, la Cristina i en Toni al bar d'aquest darrer, amb un dels rucs que fa els itineraris / Alexia Guilera

Tres petits empressaris tianencs han ajuntat els seus sabers i els seus fers per oferir un itinerari en ruc i, alhora, de test gastronòmic pel poble.

Alèxia  Guilera | 13/04/2017 a les 8:13 0
 

Està clar que la unió fa la força. Si, a més a més, aquesta unió és per oferir o vendre productes locals d’alta qualitat, la jugada és tan perfecta com necessària. Això és el que van tenir clar tres petits empresaris tianencs: en Toni, la Cristina i en Carles.

En Toni porta el bar dels parc dels Teletubbies, la Cristina elabora melmelades i chutneys artesanals amb Melmelària i en Carles ofereix itineraris per Tiana dalt d’un ruc.

Des de fa pocs dies, la barreja -ordenada, això sí- de tots tres productes dóna com a resultat un saborós i particular resultat: les Gastrorucades. Són itineraris en ruc, amb parada als dos negocis tianencs. La Cristina, en Carles i en Toni ens expliquen el que ens trobarem, per ordre, si contractem una Gastrorucada:

 

Tots tres tenien clar que volien potenciar els seus negocis, i que fossin projectes tianencs. Però com es va gestar aquest original projecte? La Cristina, que en va ser la promotora, ens ho explica:

 

A les seves passejades en ruc tot ensenyant Tiana, en Carles se n’adona que el poble és tan bonic, diu, que es “ven” pràcticament sol:

 

Un dels objectius clars del projecte és atreure gent de fora de Tiana, que ha sentit a parlar del poble però que encara no l’ha conegut o no ho ha fet a fons, diu en Toni:

 

La durada aproximada  de tota la ruta, amb les tres activitats, és de 3 hores i el preu 19 €/persona. Poden pujar dalt dels rucs els infants fins a 12 anys, que paguen 11 euros.

Per consultar aquesta activitat, preus i horaris disponibles cal trucar al: 634253422.

Alèxia  Guilera