Política

Assemblea oberta de la CUP a Montgat per abordar temes estratègics

/ martalopez

Dos membres del Secretariat Nacional de la CUP-CC, l’Eulàlia Reguant i en Jordi Escoda, vindran aquest divendres, a les 8 del vespre, fins a la biblioteca Tirant Lo Blanc per encarar la tardor que comença, treure els debats dels despatxos i escoltar la visió de la gent.

Marta  López | 28/09/2018 a les 15:31 0
 

La CUP va iniciar el passat 20 de setembre un procés participatiu d’Assemblees Territorials obertes. Aquest divendres 28 és el torn de la zona del Baix Maresme i Barcelonès Nord. L’assemblea, oberta a tota la població, es farà a la Biblioteca Tirant Lo Blanc de Montgat a les 8 del vespre.

En David Palau, de la CUP Montgat, explica que l’objectiu d’aquests processos participatius és traslladar els debats estratègics relacionats amb el present i futur de Catalunya fora dels despatxos, un any després dels fets de la tardor passada:

 

Els temes que centraran el debat, explica en David Palau, estaran relacionats amb l’actual cicle polític, marcat per la repressió i per la desorientació del govern de la Generalitat:

 

Dos membres del Secretariat Nacional de la CUP-CC, l’Eulàlia Reguant i en Jordi Escoda, vindran fins a la biblioteca de Montgat no només per abordar tots aquests temes sinó per, sobretot, escoltar la visió que té la gent sobre aquests temes:

 

La CUP convoca a tota la gent inquieta per la repressió i per la inacció del govern i dels partits, per compartir crítiques, idees i propostes per donar la volta a la situació, seguint l’esperit de l’1 d’octubre i de l’11 de setembre.

Marta López
Marta  López