Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Atrapa’ls tots!

Tiana s’ha omplert de petits monstres que apareixen en la realitat augmentada del nostre mòbil. A Tiana, podem trobar Pokémons de tot tipus: “Bulbasurs” al Parc de l’Antic Camp de Futbol, “Kangscans” prop de L’Escorxador i la Font de l’Alba és un paradís pels entrenadors. A més, a Can Gaietà torbem “Nidorinos” i “Nidorinas”

A la platja de Montgat hem arribat a trobar “Blastoise”, mentre que a Montgat Nord hi ha “Ponytas”.

Aquesta aplicació de mòbil porta a la realitat un dels videojocs més famosos, per això ha tret milions de persones al carrer a caçar aquests monstres digitals. Un joc que estava pensat pels més petits ha arribat a un públic molt més extens. Ens ho explica aquest “fan”:

 

Però no tot són flors i violes: un dels principals problemes de “Pokemon Go” és la gran despesa de bateria i “megabites” que fa. I és que necessita tenir les dades d’internet mòbil i el GPS activats. A més, com que ha d’anar renovant i actualitzant els mapes constantment, l’aplicació exigeix una quantitat excessiva de connexió a internet:

 

Altres persones estan completament en contra ja que creuen que el nou joc només amaga el problema que tenen molts infants: no saber-se divertir sense una pantalla.

 

Tot i aquestes opinions, el videojoc/aplicació segueix tenint molt d’èxit entre els joves i no tant joves de tot el món. És cert que ha perdut pistonada des de les primeses setmanes posteriors al llançament de l’aplicació però encara té milions d’usuaris i sembla que, ara per ara, no es cansen de jugar.