Cultura

Balanç excel·lent de les activitats culturals de juliol

/ annamolas

La regidora de Cultura Núria Blasco celebra la bona salut de les Nits als Jardins Lola Anglada i de les Sardanes a la Fresca, que celebren el seu 10è i 15è aniversari. També les sessions de cinema a la fresca han gaudit de molta assistència.

Anna  Molas | 28/07/2017 a les 11:08 0
 

El juliol ja s’acaba, i amb ell un més carregat de propostes culturals ja consolidades al poble. La regidora de Cultura, Núria Blasco, fa balanç molt positiu de l’assistència als actes programats.

Les Nits als Jardins Lola Anglada celebraven el seu 10è estiu a Tiana, i Blasco pensa que potser aquesta ha estat una de les raons de l’èxit d’enguany. Així ho explica:

 

Les Sardanes a la Fresca, per la seva banda, celebraven el seu 15è aniversari. Han augmentat en nombre d’assistents i, sobretot, de dansaires. Blasco explica la seva impressió:

 

La seva organitzadora, Dolors Solà, la Leles, opina que la varietat de coblaires que han convidat i la seva qualitat han estat les claus de l’èxit d’enguany. Així ho explica:

 

Per acabar, la regidora remarca que també les tres sessions de cinema a la fresca del juliol han gaudit de públic totes les nits.

L’activitat cultural estiuenca del poble, però, no s’acaba aquest mes. L’agost arriba amb altre clàssic consolidat a Tiana: els concerts de jazz al Casal. Parlarem de la programació d’enguany en els pròxims dies.

Anna  Molas