Viure a Tiana

Bandabòlit recupera el Tornasons per Carnestoltes

Una imatge del Tornasons del 2017. Foto: Martí Francàs. / martalopez

El concurs musical es farà el pròxim diumenge 3 de març a Can Riera. Per apuntar-se cal enviar un correu electrònic a tornasons@gmail.com abans del diumenge 24 de febrer.

Marta  López | 21/02/2019 a les 16:07 0
 

Després d’un any d’aturada, Bandabòlit recupera el Tornasons, un concurs musical per a totes les edats que van fer per primer cop durant la Festa Major de Sant Cebrià del 2017. Serà el pròxim diumenge 3 de març, a Can Riera, coincidint amb una festivitat molt adient: Carnestoltes. En Xavier Armiñana, membre de Bandabòlit, justifica així el canvi de data:

 

El funcionament del concurs és molt senzill, tal com explica en Xavier:

 

Per participar en aquest concurs musical només hi ha una condició, fer-ho en grup. Com que l’espai de Can Riera és limitat, en Xavier espera que s’arribi a uns 10 grups en total, d’entre 3 i 8 participants cadascun:

 

Per apuntar-se al Tornasons 2019 cal enviar un correu electrònic a tornasons@gmail.com abans del diumenge 24 de febrer. Armiñana anima als tianencs i tianenques que encara no ho hagin fet a fer-ho ràpid, perquè hi ha poques places:

 

En la primera edició del Tornasons, el conductor va ser en Moi Queralt. El nom del mestre de cerimònies d’enguany, però, no es revelarà fins al mateix diumenge:

 

Tant el nom com el premi del concurs es mantindran en l’anonimat fins al 3 de març. Tothom qui vulgui saber-ho, encara que no participi en cap grup, podrà anar de públic fins a omplir l’aforament de Can Riera i formar part de la festa.

Marta López
Marta  López