Comerç | Km. 0 | Menjar i beure | Salut

Berenar bo i sa ja no és ficció

Activitat frenètica en el moment de més aglomeració de gent al taller / martifrancas

El taller d'entrepans saludables ha donat de berenar a un centenar de persones

Martí  Francàs | 07/10/2016 a les 20:35 0
 

Divendres a la tarda és un moment excelent per fer coses diferents. Després d’una llarga setmana, el que ve més de gust és desconnectar i sortir de la rutina. L’asociació de comerç de Tiana (ACIST) ha posat el seu gra de sorra a aquesta causa amb el “Taller d’entrepans saludables”, que s’ha fet aquets divendres a càrrec de la Sandra Aurora. Ella mateixa ens ho explica :

 

L’activitat ha sigut frenètica tota la tarda al passatge Moragas. En tot moment hi havia malmenys una trentena de persones fent cua per demanar un entrepà. Al vespre s’han acabat comptant més d’un centenar de participants, que han provat els entrepans saludables.

L’objectiu principal del “Taller d’entrepans saludables” és transmetre els valors de l’alimentació sana. La Sandra Aurora enfatitza molt el fet que des de Barcelona Show Cooking, la seva empresa, només volen donar informació i es declaren en contra de les imposicions que volen crear altres nutricionistes. Defensa la idea que tothom pot menjar de tot peró sent conscient d’allò que menja.

 

Aquest acte és part del cicle “Tiana Tria” que organitza l’ACIST. S’acabarà a finals d’octubre amb més activitats per dinamitzar el comerç local tianenc al centre del poble

Martí  Francàs
 
 

Participa