Partits | Política

Bernat Picornell: “Volem que la gent sàpiga què fem al Senat”

Picornell al Casal, aquest dissabte / martifrancas

L'integrant més jove de la cambra alta ha visitat Tiana i ha fet una xerrada vermut amb regidors, militants i simpatitzants d'Esquerra Republicana de Catalunya de Tiana

Martí  Francàs | 28/01/2017 a les 14:17 0
 

Bernat Picornell és el senador més jove de l’actual legislatura, amb 27 anys. Ha visitat Tiana l’endemà que es fessin públiques les polèmiques declaracions del seu company al Senat Santiago Vidal però no ha volgut fer declaracions sobre tema i s’ha remés a la resposa oficial del seu partit. Una de les seves funcions com a senador d’Esquerra Republicana de Catalunya és la d’explicar als ciutadans que hi tinguin interés la feina que ell i els seus companys fan al senat. Xerrades com la d’aquest dissabte en són un exemple.  Ell mateix ha volgut en que consisteixen.

 

Els senadors tenen com a una de les principals funcions la representació territorial i per això a ERC cadascun té assignada una zona a la qual representa i per la que presenta iniciatives. Bernat Picornell té assignades, entre altres zones, el Mareseme i ha volgut explicar l’última iniciativa presa en aquesta zona.

 

Un dels altres objectius que tenen les xerrades és que el partit es mantingui a prop dels problemes locals sobre els quals, segons Picornell, s’arriba al ciutadà.

 

La visita ha acabat amb un vermut i amb Picornell fent una xerrada amb la militancia i simpatitzants a la sala d’actes del casal.

Martí  Francàs