General

Bona valoració de l’alumnat de l’Aula d’Extensió Universitària en acabar el curs a Tiana

La sala d'exposicions del Casal plena de gom a gom a l'última xerrada del curs a Tiana, aquest dijous / martalopez

Durant aquest curs, l'Aula d'Extensió Universitària ha tractat temes molt diversos: des de l'eutanàsia, els mites en l'alimentació o l'Antàrtida, fins a Salvador Espriu o l'herència del món àrab a la ciència actual.

Marta  López | 18/05/2018 a les 11:59 0
 

L’Aula d’Extensió Universitària ha tancat la programació a Tiana, per aquest curs, després d’una desena de conferències. Ha estat aquest dijous, a una Sala d’Exposicions del Casal plena de gom a gom. El públic ha escoltat una xerrada sobre les dones jueves a la Catalunya medieval a càrrec de la directora del Museu d’Història dels Jueus, Sílvia Planas.

Ha estat un bon adéu a aquest cicle de conferències, com a mínim fins el curs que ve.

Sens dubte, una de les xerrades que més ha agradat aquest curs ha sigut la que Dory Sontheimer, autora del llibre “Les set caixes”, va fer el 12 d’abril. És en aquestes caixes on la Dory va descobrir el passat jueu de la seva familiar a l’Alemanya nazi. Una sòcia de l’Aula explica que per a ella ha estat la millor xerrada:

 

Aquesta sòcia també explica que forma part de l’Aula des que va nèixer, ara fa 5 anys. Ella ha anat a totes les xerrades que ha pogut. Aquesta temporada ha intentat anar a totes, tot i que ha fallat algun dia:

 

Una altra sòcia també escull aquesta xerrada com a una de les millors, tot i que en general, li han agradat molt totes:

 

És per això que la seva valoració general del curs és molt bona:

 

L’Aula d’Extensió Universitària acabarà el curs a Montgat el proper 14 de juny, amb la xerrada de l’especialista en cinema Albert Beorlegui. Parlarà d’un tema que de segur agradarà a molts: la màgia dels musicals clàssics.

Durant aquest curs, l’Aula d’Extensió Universitària ha tractat temes molt diversos: des de l’eutanàsia, els mites en l’alimentació o l’Antàrtida, fins a Salvador Espriu o l’herència del món àrab a la ciència actual.

Marta López
Marta  López