Menjar i beure | Tast Tiana

BrewByCode s’estrena al Tast amb dues cerveses artesanes

La cervesa artesana Exploit, l'aposta per als més atrevits. Foto: Xavi Vinaixa / martalopez

Per a ells, és el millor lloc on presentar les seves dues apostes: una pels iniciats en el món de la cervesa artesana, la HelloWorld; i l’altra pels usuaris avançats, l’Exploit.

Marta  López | 08/06/2018 a les 17:15 0
 

El tianenc Xavi Vinaixa està darrere de Brewbycode, una marca de cerveses artesanes acabada de sortir del barril. Programador informàtic de professió, no bevia mai cervesa, fins que va descobrir l’artesana durant un viatge a Estats Units. Li va agradar tant, que quan va tornar va començar a fer-ne a casa:

 

Avui, s’estrenen al Tast Tiana. El Xavi diu que li fa molta il·lusió perquè són tianencs i l’han viscut des dels seus inicis. Per a ells, és el millor lloc on presentar les seves dues apostes: una pels iniciats en el món de la cervesa artesana, la HelloWorld; i l’altra pels usuaris avançats, l’Exploit. La primera és una Blonde Ale de 4,2% de graduació:

 

Tant l’etiqueta com el nom de la HelloWorld són un paral·lelisme amb la vessant de programació dels creadors de Brewbycode. Es presenta amb un text que imita el llenguatge que fan servir per programar i el nom és un concepte molt conegut pels programadors:

 

La segona cervesa que porten al Tast és l’Exploit, una New England Pale Ale de 6% de graduació:

 

Per iniciar-se al món de la cervesa artesana amb la HelloWorld o atrevir-se amb l’Exploit, podreu tastar-les a la paradeta que tindran a la Plaça de la Vila des d’avui divendres i fins diumenge.

Marta López
Marta  López