Comerç | Montgat | Salut

La campanya “Posem-li pebrots al càncer” és tot un èxit a Tiana i Montgat

L'Ivan Sierra convencent a un comprador de pebrots / martifrancas

El supermercat Condis de Tiana i el del Turó de Montgat han estat els més prolífics

Martí  Francàs | 03/02/2018 a les 13:52 0
 

Des de divendres l’ONG Oncolliga, en col·laboració amb els supermercats Condis, ha portat a terme la campanya “Posem-li pebrots al càncer”. La iniciativa consisteix en vendre un paquet amb dos pebrots. El preu íntegre que es paga, es destina a centres d’investigació que treballen amb nous tractaments pel càncer. També permet que Oncolliga faciliti la vida a les persones que pateixen la malaltia.

Tota la feina de venda dels pebrots la fan persones voluntàries. A Tiana i Montgat la persona que els coordina és la Raquel Benguigui, professora de l’institut Thalassa de Montgat i cara visible de l’associació solidària Thalassa Suma. Ella ens ha explicat com han mobilitzat a més de 50 persones al llarg de les dues jornades de la campanya, la majoria alumnes de l’institut.

 

Un d’aquests voluntaris és l’Ivan Sierra, de 2n de Batxillerat. Ens ha explicat quina és la feina dels voluntaris que estan als supermercats.

 

La feina de l’Ivan fa que la gent no només participi a la campanya sinó que persones com la Montse sàpiguen exactament en què estan col·laborant.

 

El Condis de l’avinguda Isaac Albéniz, a Tiana, és un dels llocs on se sol recollir més menjar durant El Gran Recapte i amb aquesta campanya l’èxit s’ha repetit. Raquel Benguigui ens ha explicat que a Montgat el supermercat de la Rambla del Turó de Montgat acumula un volum semblant al de Tiana i que, enguany, el de davant l’estació de RENFE ha tingut un èxit sorprenent. Ens explica perquè:

 

La jornada de dissabte s’ha allargat fins les 8 del vespre.

Martí  Francàs