Cultura | Solidaritat

Can Baratau col·labora amb la Marató de TV3 amb la iniciativa “1 donatiu, 1 conte”

Espai habilitat per fer el donatiu a Can Baratau. Foto: Biblioteca de Tiana. / martalopez

És la campanya que han llançat les Biblioteques del Maresme per recollir fons per la Marató de TV3 d'enguany, dedicada a la Covid-19.

Marta  López | 02/12/2020 a les 12:47 0
 

Com cada any per aquestes dates, les Biblioteques del Maresme organitzen una campanya solidària per recollir fons per la Marató de TV3. Can Baratau és una d’elles i durant els últims anys s’hi ha sumat organitzant un mercat solidari de llibres de segona mà.

Enguany, però, han hagut d’adaptar-se a la Covid-19 i han canviat aquest mercat solidari per la iniciativa “1 donatiu, 1 conte”. La Pilar Aznar, directora de la biblioteca de Tiana, explica en què consisteix:

 

Així doncs, per participar només cal passar-se per Can Baratau com a màxim fins al dissabte 19 de desembre i fer un donatiu a l’espai habilitat per a l’ocasió:

 

Sota el lema “Aquesta Marató toca a tothom”, la iniciativa solidària de TV3 ha volgut centrar-se aquest 2020 en la divulgació de la Covid-19 i el recapte de diners per a la investigació d’aquesta malaltia que encara afecta el nostre dia a dia.

Marta López
Marta  López