Cultura | Tiana Negra

Can Baratau escalfa motors de cara al Tiana Negra

El taller de poesia negra de l'any passat, amb en Martí Noy de cara donant instruccions. Foto: Guillem Francàs / martalopez

La biblioteca de Tiana torna a apostar pel taller de poesia negra, el club de lectura i el joc de pistes.

Marta  López | 11/01/2021 a les 15:42 0
 

Can Baratau ja està escalfant motors de cara al Tiana Negra amb tres activitats relacionades amb aquest festival de la novel·la negra en català, que tindrà lloc el divendres 22 i dissabte 23 de gener.

Per una banda, per segon any consecutiu tornen a apostar pel taller de poesia negra, conduït pel poeta i gestor cultural Martí Noy. La Pilar Aznar, directora de la biblioteca de Tiana, explica que enguany serà virtual:

 

Per participar en algun dels dos grups que es faran cal inscripció prèvia escrivint al correu b.tiana.cb@diba.cat o trucant al 93 465 77 41. El primer grup farà dues sessions del taller el dimarts 12 i dimecres 13 a les sis de la tarda, mentre que el segon les farà el divendres 15 a les sis i el dissabte 16 a les onze del matí:

 

Els poemes realitzats durant el taller de poesia negra es llegiran en veu alta durant la celebració del festival, concretament el dissabte 23 de gener a un quart i cinc de dues.

Per altra banda, el dijous 21 de gener a les set de la tarda es farà un club de lectura virtual dedicat a la novel·la negra. La Pilar Aznar explica que s’analitzarà el recull “Elles també maten”:

 

Per últim, no podia faltar el tradicional joc de pistes:

 

Marta López
Marta  López