Medi Ambient

Can Baratau organitza la iniciativa “Dibuixem el Parc”

Moment per l'sketching de la passejada del 22 de maig. Foto: Guillem Francàs. / martalopez

Al fil de la introducció a l’sketching que es va fer el passat dissabte 22 de maig, els tianencs i tianenques que vagin a la Serralada de Marina en els pròxims quinze dies podran dibuixar qualsevol element del patrimoni natural o cultural del Parc i enviar-lo a la biblioteca.

Marta  López | 01/06/2021 a les 14:49 0
 

El passat dissabte 22 de maig la biblioteca Can Barautau va organitzar una passejada guiada per la Serralada de Marina amb motiu del Dia Europeu dels Parcs. L’activitat va comptar amb un ingredient especial: al final de la ruta, l’urban sketcher Montse Sanchiz va introduir als assistents en el món de l’sketching.

Ara, al fil d’aquesta introducció a l’sketching, la mateixa biblioteca ha impulsat la iniciativa “Dibuixem el Parc”, on s’anima als tianencs i tianenques que vagin a la Serralada de Marina a dibuixar qualsevol element del patrimoni natural o cultural que prefereixin. Així ho explica la Montse Sanchiz:

 

Un cop fet el dibuix, s’haurà de portar a Can Baratau o bé es pot enviar una fotografia a través del correu b.tiana.cb@diba.cat. Amb tots ells faran un vídeo que difondran per les xarxes socials:

 

La iniciativa “Dibuixem el Parc” estarà activa fins al dimarts 15 de juny.

Marta López
Marta  López