Tiana Negra

Can Baratau s’afegeix al Tiana Negra amb sopa de lletres “negra”

Marta Quer, directora de Can Baratau, ambientant la biblioteca pel Tiana Negra / Alexia Guilera

A més, els Culdolla es tenyiran de negre, per convertir-se en detectius. L'activitat es diu Detectius de Biblioteques, i són sessions de lectura negra amb els més petits, un cop per setmana.

Alèxia  Guilera | 10/01/2017 a les 19:50 0
 

La biblioteca de Tiana s’uneix un any més a la celebració del Tiana Negra, amb un munt d’activitats relacionades amb el gènere que tindran lloc durant aquest mes de gener.

Enguany, prepara un club de lectura per a adults que se centrarà en un llibre de Georges Simenon, un dels grans de la novel.la negra. El club analitzarà Pietr el Letó, de Georges Simenon, amb l’objectiu de treballar en paral·lel els “pares” de la novel·la negra i la novel·la negra catalana actual.

També hi haurà un joc de pistes i enigmes. Ens en parla la directora de la bilioteca, Marta Quer:

 

Els guanyadors del joc de pistes obtindran dos llibres escrits per autors presents a la inauguració del Tiana Negra, aquest 20 de gener, de manera que els podran signar els llibres que hagin guanyat, aquell mateix dia. Marta Quer:

 

A més, els Culdolla es tenyiran de negre, per convertir-se en detectius. L’activitat es diu  Detectius de Biblioteques, i són sessions de lectura negra amb els més petits, un cop per setmana. La biblioteca de Can Baratau és un dels espais que més participa en la celebració del Tiana Negra, una cita ineludible pels amants de la literatura d’arreu.

Alèxia  Guilera