Escola | Viure a Tiana

Canvis en l’entrada a l’escola Tiziana

Aquesta serà la nova entrada per la majoria d'infants del Tiziana / Alexia Guilera

Els infants entrarien al Tiziana per on ara s'accedeix a l'escola municipal de música. Allà s'hi faran places d'aparcament Kiss and Ride, com al lola Anglada

Alèxia  Guilera | 30/01/2018 a les 22:02 0
 

L’Ajuntament vol implementar abans de Setmana Santa els aparcaments Kiss and Ride als accessos a l’escola Tiziana per Can Gaietà. Són places d’aparcament a les quals només s’hi podrà estacionar, els feiners, durant uns minuts durant el període d’entrades i sortides de l’escola. Els adults hi deixen els infants sense a penes baixar del cotxe, facilitant la circulació als accessos al centre escolar. L’altra gran novetat associada és que els infants entraran al Tiziana per on ara s’accedeix a l’escola municipal de música.

L’Ajuntament i l’escola han d’acabar de perfilar-ho en les properes reunions però, segurament, els més menuts seguiran entrant per l’avinguda Ciutadella i els de Primària per Can Gaietà. Els primers ho farien només per una de les dues portes que ara s’utilitzen, explica la regidora d’Urbanisme, Núria Garcia:

 

A l’esplanada de terra per on ara s’entra a l’escola de música es faran 5 o 6 places d’aparcament de Kiss and Ride, més unes quantes més en cordó destinades al professorat.

Tot plegat s’implementarà a la vegada que entrin en vigor els canvis de direcció a un tram de l’avinguda Ciutadella i al carrer Pep Ventura:

 

La reixa que separa l’escola Tiziana de l’escola municipal de música i dansa romandrà oberta durant les estones d’entrada i sortida del centre escolar.

Ja fa un any que el Kiss and Ride va entrar en vigor als accessos a l’escola Lola Anglada, i la mesura ha funcionat, assenyalen des de l’Ajuntament, molt especialment els matins.

Alèxia  Guilera