Cultura | D'acords

Carolina Alabau i Èlia Bastida portaran el seu duet eclèctic fins al D’acords

El concert tindrà lloc el diumenge 20 de novembre a les 12h al Dr. Mascaró. / martalopez

Ambdues tenen els seus projectes en solitari, però el fet de tenir el duet permet que experimentin amb un ampli ventall de ritmes i registres que van del jazz a la bossa-nova i la cançó mediterrània.

Marta  López | 16/11/2022 a les 17:47 0
 

El D’acords, el cicle de concerts en petit format organitzat per Bandabòlit i l’Ajuntament de Tiana, presenta aquest diumenge 20 de novembre a les dotze del migdia al Parc del Dr. Mascaró una nova proposta musical. Aquest cop, les protagonistes seran dues artistes emergents, l’Èlia Bastida i la Carolina Alabau, que porten experimentant juntes des del 2019. Ens ho explica la Carolina, veu i teclat del duet:

 

Després del parèntesi de la pandèmia, l’any 2021 van publicar el seu primer treball com a duet, Meraki, que vindran a presentar a Tiana:

 

La Carolina diu que ambdues tenen els seus projectes en solitari, però el fet de tenir el duet permet que experimentin i provin coses que per si soles no s’atrevirien:

 

Aquesta experimentació fa que combinin un ampli ventall de ritmes i registres que van del jazz a la bossa-nova i la cançó mediterrània:

 

Així doncs, les persones que vagin a veure el concert de diumenge podran ser testimonis d’aquesta proposta tan eclèctica:

 

Totes les propostes del D’acords són gratuïtes, sense reserva prèvia i funcionen amb taquilla inversa.

Marta López
Marta  López