Cultura

Com si fos el primer dia

La Mercè Montfort s'afegeix al grup per cantar "Boig per Tu" / martifrancas

El grup "Cafè de Baix" format per la classe d'adults de l'Escola Municipal de Música i Dansa i la veu de la Noelia, integrant del cor gospel, ha fet la seva primera actuació al pati de l'escola.

Martí  Francàs | 16/06/2018 a les 21:44 0
 

Normalment associem la idea d’un alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa a nens i adolescents però aquesta idea no és del tot fidel a la realitat. L’escola també acull grups d’adults aficionats a la música que volen aprendre a tocar algun instrument. D’una d’aquestes classes va sorgir el grup “Cafè de Baix” al que es va unir la Noelia, del Cor Gospel per posar la veu. Per tots ells aquest dissabte al vespre ha estat un dia especial: han ofert e seu primer concert públic com a grup al concert de primavera de l’Escola Municipal de Música i Dansa amb un únic objectiu, segons la Noelia, la cantant del grup.

 

Però el que crida l’atenció és que aquest ha estat el debut públic dels “Cafè de Baix”. Ja havien actuat en alguna festa privada i molt per ells mateixos. Així que aquest dissabte podem parlar del seu debut en un escenari. En Quim, guitarrista, ens ho explica.

 

Fins i tot per la Noèlia, que  té més experiència ja que forma part del Gospel de l’escola, estava una mica nerviosa per la nova experiència.

 

El concert ha sortit molt bé tot i que tots coincidien que podria haver sortit millor, afortunadament tenen tot el temps del món per practicar i millorar.

Martí  Francàs