Ajuntament | Política

Comença la fase de difusió dels pressupostos participatius

/ martalopez

Aquest dimecres ha tingut lloc la primera de les diferents sessions informatives previstes que es faran a diferents punts de Tiana.

Marta  López | 20/02/2020 a les 12:18 0
 

L’Ajuntament de Tiana ha organitzat per aquest dimecres 19 de febrer la primera sessió informativa dels pressupostos participatius. Un projecte que es desenvoluparà amb ajuda de la ciutadania i que es repartirà en quatre fases, que aniran del febrer a l’octubre del 2020, per recollir, validar, exposar i votar les propostes que facin arribar.

En total, 100.000 euros a repartir entre la proposta o propostes escollides. La sessió de dimecres ha donat el tret de sortida a la primera fase del projecte, que consisteix en la difusió i recollida de propostes. Ho explica l’alcaldessa, Marta Martorell:

 

Aquesta és la primera de les diferents sessions informatives previstes que es faran a diferents punts de Tiana fins a mitjans de març. Tal com recull el tríptic informatiu, el dimarts 25 de febrer estaran al mercat setmanal, el dijous 27 al local social de la Virreina, el divendres 28 al Parc de l’Antic Camp de Futbol i al Casal, el dissabte 29 a la Fira dels dissabtes, el dimecres 4 de març al Pavelló Municipal, el dimecres 5 a l’Escola d’Adults Timó, el dimarts 10 de març al Casal d’avis, el divendres 13 a Can Gaietà i Les Costes i, per últim, el dissabte 14 als Vessants.

Els pressupostos participatius estan oberts a qualsevol persona empadronada a Tiana major de 16 anys, a les entitats inscrites al registre d’entitats i associacions de Tiana i a les empreses i comerços ubicats al municipi. Les propostes es podran presentar via instància acompanyada del formulari que es podrà trobar al web municipal, a la recepció de l’Ajuntament o bé a les diferents taules informatives.

A més de les propostes, també es pot participar d’una altra manera: a través de la comissió de garanties, un òrgan de participació informatiu i consultiu que s’encarregarà de fer el seguiment del procés i de l’execució dels projectes recollits als pressupostos fins a la seva finalització. Per formar-ne part, cal enviar un correu a tiana.participa@tiana.cat.

Marta López
Marta  López