Urbanisme

Comença la substitució de les llambordes per rajoles a Lola Anglada amb Centre

La màquina començant a treure les llambordes a la cruïlla, aquest dilluns al matí / Alexia Guilera

Les obres fan que aquest tram de carrer estigui tancat al pas de vehicles fins divendres 2 de febrer.

Alèxia  Guilera | 22/01/2018 a les 14:37 0
 

Les llambordes (adoquines) de la cruïlla del carrer Lola Anglada amb Centre tenen les hores comptades. Aquest dilluns, la màquina taladradora ha començat a arrencar-les i d’aquí a uns dies seran substituïdes pel mateix tipus de rajola que ja s’ha col.locat Lola Anglada amunt. El tram de carrer estarà tancat al pas de vehicles fins divendres 2 de febrer.

Algunes veïnes del carrer ens han explicat com veuen aquestes obres:

 

Aquest dilluns, en Jaume Parodi observava l’inici de les obres. Fa un any, estava especialment amoïnat per la supressió de places d’aparcament al centre. Per això, creu que l’anunci que es farà un aparcament per 40 places a Can Cosme resol “en part” la seva inquietud:

 

Aquest matí observava la supressió de les llambordes de Lola Anglada amb un cert recel:

 

Un llarg camí recorregut fins començar les obres

El projecte de reurbanització de 3 carrers (Lola Anglada, Sant Cebrià i Centre) del centre del poble va ser aprovat inicialment pel ple el desembre del 2016. Posteriorment, el febrer passat, el grup municipal de Junts i el propietari del restaurant l’Avi Mingo, en Jaume Parodi, hi van presentar, cadascú per la seva banda, diverses al.legacions. L’Ajuntament, però, va desestimar 13 de les 14 presentades. El projecte es va acabar aprovant gràcies al vot de qualitat de l’alcaldessa, Ester Pujol.

Les obres van començar el mes d’agost i van avançar, amb alguna aturada, fins el mes d’octubre. Aquell mes va aparèixer un imprevist al clavegueram de diversos carrers del centre, fet que va obligar a endarrerir les obres de reurbanització fins aquest 2018.

Alèxia  Guilera