Comença la venda anticipada de tiquets pel Tast

La Plaça de la Vila durant el Tast de l'any passat. / Alexia Guilera

Aquest dilluns també comença el període per inscriure’s a les visites als cellers que es faran durant el Tast.

Marta  López | 03/06/2019 a les 11:38 0
 

A partir d’aquest dilluns 3 de juny l’Ajuntament inicia la venda anticipada de tiquets pel Tast Tiana. Així doncs, tothom qui vulgui aconseguir-los podrà anar fins al consistori en horari d’atenció al públic –matins de dos quarts de deu del matí a dues del migdia i dimarts de quatre de la tarda a vuit del vespre-.

El preu dels tiquets és de 12 euros pel pack de 3 tasts + postre; 3,5 euros el tiquet individual; 10 euros pel pack de 3 tasts de vins + copa i 3 euros el tast individual de vi.

La venda anticipada estarà disponible fins el proper divendres 14 de juny, el mateix dia d’inici del Tast. Les persones que no puguin comprar el tiquet abans, ho podran fer durant el Tast, en els dos punts de venda situats fora del centre de la plaça: un al carrer Sant Francesc i l’altre al costat del jardí de Lola Anglada.

Paral·lelament, aquest dilluns també comença el període per inscriure’s a les visites als cellers que es faran durant el Tast. Dos d’elles estan programades per aquest mateix diumenge 9 de juny, al Celler Bouquet d’Alella i al Celler Alta Alella.

La resta es faran durant el cap de setmana del Tast, del 15 al 16 de juny, a Caves Parxet, Celler Quim Batlle, Celler Can Roda, Masia Coll de Canyet i Celler Talcomraja.

Marta López
Marta  López