Comencen la Setmana Santa i alguns hauran de fer penitència

El primer equip del CCE Tiana goleja (1-8) i l’Infantil perd el primer partit

El CCE Tiana ha fet un dels millors partits que es recorden al guanyar el Arenys de Munt per 1 a 8. Els tianencs van fer un plantejament erroni que reconeixia el mateix entrenador. Al veure que les coses no anirien bé van fer un canvi i tornar al sistema habitual. Aquest canvi va fer que l’equip funcionés i fessin un total de 6 gols en 26 minuts. El que va deixar el partit sentenciat abans del descans. A la segona part l’equip va afluixar una mica i no va voler humiliar al rival. El mateix entrenador considera que el CCE Tiana va sortir molt concentrat. Oscar Chies

Per la seva part l’Infantil del CCE Tiana va perdre el primer partit de la temporada contra el Masnou Altétic, segon classificat de la lliga. Amb aquest marcador els tianencs no s’han proclamat campions de lliga. Ja que els valia un empat o la victòria. Els tianencs han caigut per 1 a 0.

El Sant Cebrià Bàsquet Tiana marxa amb victòria i tranquil·litat (72-77)

Sembla que ha tornat la millor versió del Sant Cebrià Bàsquet Tiana. Els de José Luís Martínez tornen a ser un dels rivals a tenir en conta en aquesta lluita per la permanència. Els tianencs han fet un molt bon paper i s’han emportat el partit contra un rival directe com el Lima Horta per un clar 72 a 77 al pavelló dels barcelonins. Amb aquest marcador tornen a estar vius i marxen de vacances amb la feina ben feta i amb moltes ganes de demostrar el seu potencial. Els tianencs guanyen i demostren que encara es poden salvar com explica el mateix entrenador José Luís Martínez

El Vòlei Tiana li toca fer penitència després de perdre contra el líder (1-3)

Nova derrota del Vòlei Tiana, aquesta setmana contra el líder, l’AVAP de Girona. Les d’Olaya Rais no estan fent una bona temporada i ara comencen a patir més del compte en aquestes fases de descens. Amb aquesta nova derrota cauen a la sisena posició i es compliquen molt la vida per continuar la propera temporada a tercera catalana. Els partits s’acaben i les opcions baixen. El descans de setmana santa els anirà molt bé per carregar pilles i afrontar la recta final de la temporada amb garanties.