Esports

Comencen les xerrades Educasport que s’allargaran tot el mes d’octubre

David Aguayo a la xerrada d'aquest dijous a Tiana / sergiquevedo

El 17 d'octubre hi haurà una xerrada per recordar els 25 anys dels jocs olímpics, amb el tianenc Jordí Marí i els germans Jofresa, del Joventut.

Sergi  Quevedo | 29/09/2017 a les 13:56 0
 

David Aguayo ha estat el primer dels ponents de les jornades Educasport, que han començat aqust dijous i s’allargaran durant el mes d’octubre.

Aguayo és un expert en innovació en educació esportiva. Ha estat molts anys viatjant, bona part d’ells per l’Amazonia, on ha passat uns anys molt importants de la seva vida i on ha rebut una forta influència dels seus pobles indígenes. Allà ha après i ha conviscut amb la seva manera de viure el món i de sentir-lo. Aquesta vivència l’ha aplicat a la seva gran passió, l’esport. D’això n’ha fet un mètode per poder millorar el rendiment i fomentar les relacions socials. Per això va decidir emprendre aquesta aventura. David Aguayo ho explica

 

David Aguayo reconeix que la vida li ha canviat amb el contacte amb els pobles indígenes, influenciat per la nova visió d’aquests i per l’allunyament de tot el que està relacionat amb la vida a la ciutat. Per això, en aquestes xerrades no només vol transmetre què és la innovació esportiva sinó, també, les seves vivències personals:

 

Primera xerrada d’un seguit de quatre

Aquesta ha estat la primera xerrada de la jornades Educasport d’enguany. Al llarg del mes d’octubre n’hi haurà més. Dimarts 10 d’octubre hi haurà una sobre Alimentació esportiva a càrrec de la Gemma Miñarro.

Dos dels plats forts seran el 17 d0octubre i el 26 d’octubre. Dimarts 17 hi haurà una xerrada per recordar els 25 anys dels jocs olímpics, amb el tianenc Jordí Marí i els germans Jofresa. També hi serà el segon entrenador d’aquell any a l’equip de bàsquet Lluís Cortés. El dia 26 hi haurà una xerrada a càrrec de Alex Garcia, el director de l’escola de futbol i coordinador de tot el futbol base de les categories inferiors del RCD Espanyol per parlar sobre com entrenar en espais reduïts.

Sergi  Quevedo