Patinatge

Crònica d’una nova experiència

The sound of Harlem / martifrancas

Hem parlat amb l'Er Doñate, l'Alba Casellas, la Sol Mestre, la Mar Gost i la Maria Gómez, sobre la seva primera participació al campionat d'Espanya de Patinatge Artístic

Martí  Francàs | 28/03/2018 a les 11:03 0
 

L’equip juvenil del Club Patinatge Tiana va participar per primer cop en un campionat d’Espanya el dissabte passat. El resultat va ser molt bo: dotzenes de vint i a més n’han tret una gran experiència. El viatge ha estat cansat i intens des del primer moment. De fet, va començar amb un viatge en autocar de 7 hores fins Alcoi, ens ho explicava la Mar Gost.

 

El únics que ja havien estat a campionats d’Espanya eren els entrenadors: la Núria Roger i en Jordi Ruiz, però com a patinadors. Per tant per ells ser-hi com a entrenadors també era una novetat. L’Alba Casellas així ho veia.

 

I es que els nervis dels minuts abans d’una cita important són un clàssic: però la forma en que li van passar a l’Er Doñate és ben curiosa.

 

De fet aquest error va ser un dels moments crítics de l’actuació tot i que com ens explica la Mar Gost s’hi van sobreposar entre tots.

 

Al acabar la Sol Mestre explica que els entrenadors van intentar comportar-se com a amb la resta d’actuacions tot i ser conscients de la importància d’aquell dia.

 

Van ser el 17è grup en actuar, cosa que creuen que les va beneficiar, ja que ser les primeres – com al campionat de Catalunya – sempre és complicat.

 

El principal problema és que treu qualsevol opció d’arribar a una nota molt alta com ens explica la Maria Gómez.

 

Tot i això com ens explica la Consol Rosés, la presidenta del club, han deixat enrere a 20 clubs. Ella li dona molta importància tenint en compte que només fa 2 anys que competeixen.

 

Desprès d’aquest any inoblidable a algunes patinadores com l’Er Doñate se’ls fa curt i encara tenen ganes de seguir fent durant un temps més el “Sound of Harlem”, la seva actuació.

 

El grup es mantindrà l’any que ve tot i que serà en una altra categoria, Xou Petit.

 

 

 

Martí  Francàs