Menjar i beure

Crònica: Recorregut per la 395, la Fira de la Cervesa Artesana de Tiana

L'hivernacle del Garden, ple d'assistents a la 395. Foto: Xavi Vinaixa. / martalopez

El Garden Tiana ha acollit per segon any consecutiu aquesta mostra de cervesa maridada amb música i foodtrucks.

Marta  López | 15/09/2019 a les 12:45 0
 

L’hivernacle del Garden comptava amb vuit cervesers diferents que portaven una selecció de les seves cerveses artesanes. Les barres, col·locades en format de U, deixaven lliure l’espai central per permetre les anades i vingudes dels assistents.

Entrant a mà esquerra el primer que es trobava era la barra on venien el got, per un preu de 2,5 euros, i un sortit d’aliments com pastís, dolços i formatge per maridar amb els tasts de cervesa. Seguidament estava la barra de Brewbycode, la marca capitanejada pel tianenc Xavier Vinaixa, un dels organitzadors de l’esdeveniment. Ell mateix explica les cerveses que han escollit per portar a la 395:

 

Seguint el recorregut del circuit en forma de U, la següent era La Cervesera del Poblenou, que tornava després de participar en l’edició de l’any passat:

 

Bertus s’incorporava per primer cop en aquesta segona edició. Provinents de Rubí, han trobat la 395 com una oportunitat per donar-se a conèixer a la zona del Maresme i Barcelonès:

 

A la part central de la U es trobava Maresme Brewery, que també visitava el Garden per primera vegada, amb una barra des de la qual podien tirar fins a cinc cerveses diferents. L’Aleix explica quines eren:

 

La marca tianenca Kusfollin també va estar present a la 395 amb tres apostes diferents, dues ja conegudes i una tercera més novedosa. Ho explica en Roger Cisa:

 

Arribant a la dreta de la U, es trobava Catalan Brewery, una altra novetat de la segona edició de la 395:

 

Tibidabo Brewing repetia i portava una selecció de dues cerveses:

 

Per últim, Alles Agullons tancava la filera també amb dues apostes. Una d’elles es pot degustar al Celler de Can Roca :

 

Un cop sorties de l’hivernacle, la part exterior del Garden comptava amb tres foodtrucks i una carpa on es podia gaudir dels tres concerts de la jornada.

El Garden va acollir la 395 d’onze del matí a onze de la nit. La mostra de cervesa va anar maridada amb música en directe, foodtrucks i un taller d’introducció al tast de cervesa.

Marta López
Marta  López